Ajankohtaista


Vuosikokoustiedote 5.11.2022

 Liitteenä (tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona)


Syyskokous 2022 Liitteenä (tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona)


Keski-Karjalan Diabetesyhdistys ry
Teatteriretki Kyläparin Myllyteatteriin su 3.7.2022 klo 14. Myllyteatteri esittää Liisa Heiskasen näytelmän Koivu ja Kotitähti., sovitus ja ohjaus Hannu Virolainen. Myllyteatterin osoite on Potoskavaarantie 47, Kitee.
Diabetesyhdistys tarjoaa pääsylipun. Lippuja varataan 20 kpl ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen pj Matti Perälä p 0504415140 tai s-posti mattiseppo.perala@gmail.com viimeistään ke 29.6.2022. Keski-Karjalan Diabetesyhdistyksen Hallitus


Diabetesosaamiskeskuksen puhelinpalvelu toimii. Tässä numerot ja sivulla www.siunsote.fi on tietoa lisää. Numerot:

Kitee ja Kesälahti 013 330 2853

Rääkkylä 013 330 2857

Tohmajärvi 013 330 2859


Kutsu kevätkokoukseen 24.3.2022 


Kutsu syyskokoukseen ja joulujuhlaan 28.11.2021 ynnä ilmoittautumisohje. Jäsenkirje 11/2021 Liitteenä (tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona)

Kysely ja kirjelmä diabeteksen hoidosta

Pohjois-Karjalan Diabetesyhdistysten puheenjohtajat ovat laatineet yhteisen kirjelmän diabeteksen hoidosta Siun soten hallinnolle. Saamamme tiedon mukaan asia tuodaan yhtymävaltuustoon.

Lisäksi olemme laatineet aiheesta mielipidekirjoituksen tiedotusvälineille. Oheisena linkkinä ovat em. mielipidekirjoitus sekä yhteenveto kyselyn tuloksista.

Syyskokous

Yhdistyksemme syyskokous järjestetään Kiteen opistolla adventtina eli su 28.11.2021 klo 13. Marraskuun puolivälissä tulee jäsenkirje ja ohje jouluaterialle ilmoittautumiseen.

Diabeteskävelyjä

Osallistuimme muutaman hallituksen jäsenen voimin sekä Kesälahden City-mahaton tapahtumaan että Kiteen LC Keisarinnojen kävelytapahtumaan.

Liikkukaa hyvät ihmiset, vointinne ja mahdollisuuksienne mukaan!

Matti Perälä, puheenjohtaja


Keski-Karjalan Diabetesyhdistys

Kesän teatteriretki suuntautuu Tohmajärvelle. Esityksenä on Heikki Luoman näytelmä ”Tuhannen riemun rysä" ja näytös alkaa su 8.8. klo 15. Teatterin osoite on Kirkkotie 14, 82600 Tohmajärvi. Yhdistys maksaa 40 lippua ilmoittautumisjärjestyksessä, matkan kukin hoitaa itse. Ilmoittautuminen on pe 6.8. klo 12 mennessä pj. Matti Perälä 050 44 15 140 tai s-posti mattiseppo.perala(at)gmail.com. Jos rajoituksista aiheutuu muutoksia, lähetetään vastaus samaan osoitteeseen, josta on ilmoittauduttu.

Yhdistyksen hallitus


■ Jäsenkirje 06/2021 Lue tästä » 

(tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona).


Ajankohtaista toukokuu 2021

Diabetes on ollut varsin paljon esillä julkisuudessa. Omalla alueellammekin on ollut epäselvyyksiä uuden tiimimallin aiheuttamista muutoksista. Hoitohenkilökunta tekee parhaansa.

” Yhdistyksen tavoitteena on toimia hyvien edellytysten luomiseksi diabeteksen hoidolle.” Asioiden kehittämiseksi tarvitaan oikeaa tietoa tilanteesta. Ottakaa yhteyttä minuun ja muihin hallituksemme jäseniin, jotta voimme tätäkin kautta saada asioita eteenpäin.

Pohjois-Karjalan alueella on vireillä myös yhteinen, maakunnallinen tilanteen kartoitus.  On tärkeää, että yksityiset ihmiset saavat äänensä kuuluviin. Vaikuttamistoimiin kuuluu myös se, että saisimme yhteisen, maakunnallisen viestin Siun soten tietoon.

Vuosikokous pidettiin 8.3.2021 Kiteen kaupungintalolla. Päätökset olivat kokouskutsun esitysten mukaisia ja urakoimme pandemian aiheuttaman viiveen johdosta sekä vuoden 2019 että 2020 toimintakertomukset ja tilinpäätökset. Vastuuvapaudet myönnettiin. Hallitus jatkaa vielä entisin kokoonpanoin. Kiitos luottamuksesta! Pandemiavuoden osalta yhdistys maksoi muutaman maksamatta jättäneen jäsenmaksun. Vuosikokous päätti jatkosta, että hallituksen on erotettava maksamattomat jäsenet.

Jalkahoidon korvaus nousee 8,50 eurosta 10 euroon. Pitäkää huolta itsestänne ja jaloistanne!

Lunta on maassa mutta silti: Hyvää kesää!

Tohmajärvellä 7. toukokuuta 2021

Matti Perälä, puheenjohtaja

 


■ Vuosikokouskutsu helmikuu 2021 Lue tästä » 

(tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona).

■ Toimintasuunnitelma 2021 Lue tästä » 

(tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona).

■ Toimintakertomus 2020 Lue tästä » 

(tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona).

■ Diabetesyhdistyksen esite Lue tästä » 

(tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona).

■ Tiedote lasten ja nuorten toiminasta Lue tästä » 

(tai vaihtoehtoisesti word-tiedostona).


Номера телефонов центра здравоохранения (tk:n yhteystiedot) 


Arkisto

Aiemmat tapahtumat ja jäsenkirjeet